Foto_Joe_Wills1_web.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Få med deg en av sin generasjons fineste låtskrivere på Sentrum Scene på fredag!

 
 
 

Jonas Alaska står bak noen av de mest rørende tekstene i nyere norsk musikkhistorie. Og det er denne evnen til å fortelle historier så vi ser dem med våre egne øyne som har skaffet ham et så stort og trofast publikum.

Nylig slapp Alaska sitt fjerde album på 6 år, med tittelen «Fear Is A Demon». Albumet er et dykk ned i de store følelsene, og har fått en fantastisk mottagelse fra anmeldere over hele landet.

Alaska har skapt magiske øyeblikk for publikum i inn- og utland siden han debuterte som artist, og det er duket for en magisk kveld med gamle klassikere og nye perler fra en av sin generasjons fineste norske låtskrivere.

 
 

Jonas Alaska - Diamond In The Shadow

 
Terning.png
 

«Fra første tone kunne man høre nåla droppe i golvet på Studenthuset. Så bra var Jonas Alaska-konserten, at til og med den vanlige forsamlingen med kronisk munndiaré bakerst i lokalet holdt kjeft» 

Nordlys, Tromsø

Terning.png
 

«Jeg har alltid tenkt på Jonas Alaska som en vakker artist, men i går var han også veldig veldig kul. Det er lenge siden jeg har hørt så mye applaus som følge av en munnspillsolo»

Under Dusken, Trondheim

 

Jonas Alaska - The Moon & The Steeple